АСТРА ДЕЛУКС
ХИДРОМАСАЖНА КАДА АСТРА ДЕЛУКС
Димензии
140|150|160|170 x70
160|170 x75 cm 
180x80 cm

PMMA/ABS/PMMA

Водена пумпа 0,75kW                 
8 водени дизни, секоја со посебна контрола на проток                            
Регулатор на воздух                                     
Сензор за ниво на водата                          
Воздушна бризгалка 0,30kW                    
10 аеро дизни                 
4 микро џет дизни за масажа на грб                                    
Електронсми контролер на допир и радио со Звучник
Озонер
Греач   
Чешма
LED повеќебојно светло
Предна маска и поцинкувани ногарки
Странична маска (само со правоаголни кади)
Сифон 
Перница и рачка