Ген. Информации

Делукс Акватик е Македонски производител на кади, туш кади, кабини и паравани по мерка.
На Mакедонскиот пазар постоиме од 2013 година  и за ова време направиме голема референтна листа на задоволни клиенти.
Материјалите од кои се произведуваат нашите туш кади и кади се со првокласен квалитет и во никој дел од производството не се користат секундарни суровини, што допринесува до висок квалитет на нашите производи a со тоа ние гарантираме дека нашите производи нема да се оштетат при долготрајно користење и прекумерна тежина или да променат боја и за тоа даваме 5 години гаранција.
За Туш кабините користиме калено стакло и алуминиумски профили кој се со висок квалитет.
За нашите клиенти обезбедуваме професионална монтажа на нашите производи.
Секојдневен предизвик ни е зголемување на задоволството на нашите клиенти со цел стекнување на нивна доверба за квалитетот на нашите производи.