Испратете ни порака

За да поставите прашање, упатите забелешка или пофалба, пополнете ги полињата на оваа страница...
На сите прашања одговараме во најкраток можен рок.

Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh

Поважни информации

Image 1
ДЕЛУКС АКВАТИК

ул. 20,бр.183 Стенковец, 1000 Скопје, Република Македонија


Тел: (2) 266 10 10
E-mail: [email protected]

Social