АСТРА СТАНДАРД ПЛУС
ХИДРОМАСАЖНА КАДА АСТРА СТАНДАРД ПЛУС
Димензии
140|150|160|170 x70
160|170 x75 cm 
180x80 cm

PMMA/ABS/PMMA

Водена пумпа 0,75kW                  
8 водени дизни со контрола на проток              
Пневматски котролер                  
Регулатор за воздух                    
Предна маска и поцинкувни ногарки
Странична маска (само со правоаголни кади)
Сифон