ГРАНДЕ ПРЕМИУМ ПЛУС
ХИДРОМАСАЖНА КАДА ГРАНДЕ ПРЕМИУМ ПЛУС
Димензии
190x120 cm

PMMA/ABS/PMMA

Водена пумпа 0,75kW                 
8 водени дизни, секоја со посебна контрола на проток                                            
Регулатор на воздух                     
Сензор за ниво на водата                                          
Воздушна бризгалка 0,30kW                    
10 аеро дизни                 
Електронски контролер на допир со радио
Озонер
LED повеќебојно светло
Предна маска и поцинкувани ногарки
Странична маска (само со правоаголни кади)
Сифон 
Перница и рачка