ВИТРО ЕКСКЛУЗИВ ПЛУС
ХИДРОМАСАЖНА КАДА ВИТРО ЕКСКЛУЗИВ ПЛУС
Димензии
145x145 cm

PMMA/ABS/PMMA

Водена пумпа 0,75kW                 
8 водени дизни, секоја со контрола на проток                               
Регулатор за воздух                                     
Сензор за нивото на водата                     
Воздушна бризгалка 0,30kW                    
10 аеро дизни                 
Електронски контролер со 3 функции 
LED повеќебојно светло
Предна маска и поцинкувани ногарки
Странична маска (само со правоаголни кади)
Сифон 
Перница и рачка