АУРОРА 140 СТАНДАРД ПЛУС
ХИДРОМАСАЖНА КАДА АУРОРА 140 СТАНДАРД ПЛУС
Димензии
140x140 cm

PMMA/ABS/PMMA

Водена пумпа 0,75kW                  
8 водени дизни со контрола на проток              
Пневматски котролер                  
Регулатор за воздух                    
Предна маска и поцинкувни ногарки
Странична маска (само со правоаголни кади)
Сифон