АСТРА
Димензии
Достапни димензии за кадата Астра:

Када Астра: 110x70 cm, 120x70 cm, 130x70 cm, 140x70 cm, 150x70 cm, 160x70 cm, 170x70 cm
Када Астра: 160x75 cm, 170x75 cm
Када Астра: 180x80 cm
Овие се различни димензии на кадата Астра што ги нудиме. Ако имате било какви прашања или сакате дополнителни информации, контактирајте не и ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме.

PMMA/ABS/PMMA